Gravotech - Custom Ink Stamps

Inktstempels op maat maken met een lasersnijmachine

Produceer inktstempels, rubberen stempels of andere stempels maken, met onze laser machine of graveermachine. Wij bieden u een 360° oplossing.

Bedrijven, verenigingen, zelfstandigen, openbare instellingen ... Stempels zijn tegenwoordig uit geen enkel kantoor meer weg te denken.

Met een laser machine kunt u snel en efficiënt rubber bewerken tegen lage kosten. Het maakt niet uit of het één stuk is of een vel rubber. Bovendien gebruikt onze oplossing, in vergelijking met standaard chemische processen, natuurlijk rubber, dat ecologischer en zuiniger is.

Onze lasers kunnen worden gebruikt voor het lasergraveren van teksten in de kleinste fonts, logo's met kleine details of zelfs foto's rechtstreeks in het rubber.

Stempelproductie Reclame, Reliëfstempels, Fantasie stempels, Zelfinktende stempels, ...

Ontdek de Gravotech inktstempels oplossingen

Gravostyle ™biedt een speciale "stempel modus" functie die u maximale productiviteit garandeerd. Het stempelontwerp kan ook worden gedaan op software van derden en rechtstreeks naar de laser worden verzonden.

Gravotech biedt een natuurlijk rubbermateriaal aan genaamd "Rubbalase ™", die ook verkrijgbaar is in een reukloze versie. De dikte van 2,2 mm (0,087 '') en de hardheid (60 Shore A) zorgen voor een zeer kwalitatief resultaat met een hoge resolutie.

Waarom moet u kiezen voor een Gravotech machine stempels maken?

Gravostyle toegewijd «Stempel modus»

Met de Gravostyle-software kunt u gemakkelijk één voor één de stempels samenstellen. De nesting-functie plaatst de gegenereerde stempels automatisch op de plaat om het snijden te optimaliseren en een maximale hoeveelheid rubber te besparen. Het stelt u in staat om uw werk echt te organiseren.
U verkort uw productieproces en beperkt maximaal materiaalverlies.

Ontdek onze asersnijmachines voor rubberen stempels en stempels met logo.

Rubber markeren met CO2 laser

Bij het verwerken van rubber komen geuren en stof vrij.

Gravotech biedt efficiënte afzuigsystemen om de stofdeeltjes goed te kunnen verwijderen, geuren te filteren, om de rookafvoer binnen in de laser te vergemakkelijk, een “blowing nose” om de levensduur van de lens drastisch te verlengen en een snijtafel.

Graveermachine voor rubber

In vergelijking met standaard chemische processen (bijvoorbeeld vulkaniseren - verwarmen van vellen rubber), is de Gravotech laser in combinatie met ons natuurlijk rubbermateriaal veel ecologischer en economischer omdat u het chemisch afval niet hoeft te verwerken en u geen extra verbruiksartikelen (behalve het rubber zelf) nodig heeft.