Gravotech - Custom Ink Stamps

Lasergraveren en snijden van stempels

Ontdek onze machine voor stempel productie

Bedrijven, vereningen, zelfstandigen, openbare instellingen ... Stempels zijn tegenwoordig uit geen enkel kantoor meer weg te denken. Met een laser machine kunt u snel en efficiënt rubber bewerken tegen lage kosten. Het maakt niet uit of het één stuk is of een vel rubber. Bovendien gebruikt onze oplossing, in vergelijking met standaard chemische processen, natuurlijk rubber, dat ecologischer en zuiniger is. Onze lasers kunnen worden gebruikt voor het lasergraveren van teksten in de kleinste fonts, logo's met kleine details of zelfs foto's rechtstreeks in het rubber.

Stempelproductie Reclame, Reliëfstempels, Fantasie stempels, Zelfinktende stempels, ...

Waarom kiezen voor een Gravotech laser voor uw stempelproductie?

Gravostyle toegewijd «Stempel modus»

Met de Gravostyle-software kunt u gemakkelijk één voor één de stempels samenstellen. De nesting-functie plaatst de gegenereerde stempels automatisch op de plaat om het snijden te optimaliseren en een maximale hoeveelheid rubber te besparen. Het stelt u in staat om uw werk echt te organiseren. U verkort uw productieproces en beperkt maximaal materiaalverlies.

Rubber markeren met CO2 laser

Bij het verwerken van rubber komen geuren en stof vrij. Gravotech biedt efficiënte afzuigsystemen om de stofdeeltjes goed te kunnen verwijderen, geuren te filteren, een blowing nose om de levensduur van de lens drastisch te verlengen en een snijtafel om de rookafvoer binnenin laser te vergemakkelijken.

Graveermachine voor rubber

In vergelijking met standaard chemische processen (bijvoorbeeld vulkaniseren - verwarmen van vellen rubber), is de Gravotech laser in combinatie met ons natuurlijk rubbermateriaal veel ecologischer en economischer omdat u het chemisch afval niet hoeft te verwerken en u geen extra verbruiksartikelen (behalve het rubber zelf) nodig heeft.

Ontdek de Gravotech oplossingen

Gravostyle ™biedt een speciale "stempel modus" functie die u maximale productiviteit garandeerd. Het stempelontwerp kan ook worden gedaan op software van derden en rechtstreeks naar de laser worden verzonden.

Gravotech biedt een natuurlijk rubbermateriaal aan genaamd "Rubbalase ™", die ook verkrijgbaar is in een reukloze versie. De dikte van 2,2 mm (0,087 '') en de hardheid (60 Shore A) zorgen voor een zeer kwalitatief resultaat met een hoge resolutie.