Gravotech - Express Engraver

Graveershop

Ontdek onze op maat gemaakte graveermachine

De behoefte van graveershop is een van de meest uitdagende vanwege de zakelijke diversiteit en toepassingen. Het maken van stempels, het realiseren van binnenbewegwijzering (brievenbuslabels, kamernummers, deurbordjes), buitenbewegwijzering (pictogrammen, huisnummers, naamplaten), identificatieplaten of de personalisatie (dierenpenningen, geschenken, ...), de gemeenschappelijke uitdaging is altijd om in een kortere tijd een hoogwaardig product aan te bieden en u zo duidelijk te onderscheiden van de concurrentie. U kunt immers nieuwe producten tegen lagere kosten aanbieden en zo meer winst maken. Gravotech biedt multifunctionele complete oplossingen (machine, software, accessoires en materiaal) . Nieuwe trends, nieuwe mogelijkheden: diversifieer met Premium Signage en Personalisatie: vandaag is personalisatie alomtegenwoordig in onze samenleving. Of het nu gaat om het uniek maken van een standaardobject, het toevoegen van waarde aan een product of het markeren van een belangrijke gebeurtenis, personalisatie is onvermijdelijk. Maar het is meer dan een trend; het komt tegemoet aan de werkelijke behoefte om dingen en momenten persoonlijk te maken. Gepersonaliseerde producten worden steeds populairder. Het toepassingsbereik van een graveershop is heel divers. Bedrijven en eindklanten kunnen hun business gemakkelijk vergroten door hun productenbereik uit te breiden.

Bewegwijzering en signalisatie is een noodzaak geworden, waar niemand nog om heen kan. Deze sector is van oudsher een belangrijke pijler geweest in de geschiedenis van Gravotech, en dit dankzij het dubbele aanbod "graveur en ondersteuning bij het graveren". Deze technologie is tot op vandaag nog steeds de uitgelezen oplossing voor de meeste behoeften op de signage-markt. Dit zal de eerste decennia ook niet veranderen. Iedereen heeft signalisatie nodig. Voor bordenmakers, borden- en displaybedrijven, acrylfabrikanten en interieurbouwers betekent de lasertechnologie een productieve, schone, betrouwbare en universele oplossing voor alle geometrieën en materiaaldiktes. Lasergraveren geeft ook andere resultaten (en contrast afhankelijk van het materiaal) in vergelijking met mechanische graveermachines. We kunnen uiteraard ook de elegantie en verfijnheid van een gegraveerde ring door een mechanische machine niet wegdenken.

Waarom kiezen voor een custom graveermachine van Gravotech?

Kleine mechanische graveermachine ideaal voor winkelomgevingen

Gravotech biedt enkele oplossingen die perfect passen in winkelomgevingen. Ze zijn als het waar een streling voor het oog: compact, stil, trendy design en natuurlijk 100% veilig. Onze oplossingen zijn modulair en kunnen op elk moment worden geüpgraded met accessoires als u uw productenbereik wilt uitbreiden (roterend hulpstuk, andere spindel, snijtafel). Laser en mechanisch graveren zijn verreweg de meest populaire technieken voor personalisatie: u zorgt voor unieke stukken die de waarde van het product vele malen vergroten. Praktisch elk ontwerp en zelfs de fijnste motieven kunnen worden gerealiseerd met maximale precisie.

Decoratief item: snijden en graveren

Nu iedereen online alles kan bestellen, moet u zich onderscheiden met service (sneller, efficiënter en betere kwaliteit) of met het product dat niemand anders aanbiedt. Breidt uw assortiment uit en genereer meer winst met nieuwe productideeën. Unieke stukken, kleine- en grote series kunnen kostenefficiënt worden geïmplementeerd. Combineer zo een uitgesneden gekleurd acryl display (letters, vorm, logo) met een gegraveerd paneel van hout met dezelfde laser om innovatieve gekleurde bewegwijzering te creëren. Onze machines zijn in staat om alle soorten materialen te graveren en te snijden (afhankelijk van materiaal en technologie), waaronder hout, acryl en de meeste kunststoffen, papier en karton, leer, glas, graniet, metalen, textiel en zelfs etenswaren!

Verschillende items gepersonaliseerd met éénzelfde machine

Gebruik dezelfde compacte mechanische graveermachine om een blijvende indruk bij uw klanten te maken. Het is een uniek gereedschap waarmee u een enorme diversiteit aan items kunt maken die tegelijkertijd uniek en nuttig zijn: ringen, balpennen, sleutelhangers, messen, aanstekers, reclame- en kantoorartikelen, trofeeën en awards, gedenkplaten, elektronische sigaretten, bewegwijzering, glas, lederwaren, geschenken, huisdierentags, ... Uw mogelijkheden zijn onbeperkt. Meestal betaalt uw nieuwe machine zichzelf al na een paar maanden terug.

Ontdek de Gravotech oplossingen

Onze compacte lasergraveermachines zijn ideaal voor graveershop, omdat ze stempels kunnen maken, acrylborden kunnen uitsnijden, plastic tags kunnen graveren, glas en hout kunnen personaliseren, wenskaarten, boekomslagen of geschenkverpakkingen kunnen verfraaien met een persoonlijke gravure of een fijn lasergesneden patroon ... Dit allemaal met één en dezelfde laser: meer mogelijkheden met een kleinere investering.

Van de kleine graveermachine bij een juwelier, een middelgrote industriële oplossing voor diep graveren tot grootformaat systemen om in bacth te snijden en te graveren. Gravotech staat u bij in uw groeiende economische activiteit.

Als de best verkochte mechanische graveermachine, past de M20 zich aan aan elke situatie en uw specifieke behoeften....

M20 Custom graveermachine

M20

GRAVEERSTATION

graveren op maat voor allerlei doeleinden, van sieraden en parfums tot kleine typeplaatjes, bewegwijzering, naambordjes of industriële markeringen....

Deze industriële graveermachine is de oplossing voor bewegwijzering, labeling, licht freeswerk en identificatie van industriële onderdelen. De IS400 is geschikt voor middelgrote voorwerpen....

IS400 mechanische graveermachine voor metalen

IS400 – IS400 Volume

CNC FREESMACHINE

een unieke metaal graveermachine

...

Snel, krachtig en nauwkeurig: ze is de juiste keuze. De ISx000 serie is ontworpen voor het bewerken, graveren en snijden van grootformaat materialen.

...
ISx000 large format CNC engraving machine.

ISx000

CNC FREESMACHINE

de grootformaat CNC-graveermachine.

...

Deze industriële machine is al meer dan 15 jaar een klassieker: personalisatie van kleine items, graveren van badges en signalisatie, markeren van onderdelen....

IS200 mechanische graveermachine

IS200

CNC FREESMACHINE

kleine graveermachine voor bewegwijzering en traceerbaarheid

...

In 1938 brachten we een revolutie teweeg in de graveerwereld met een nieuwe definitie van pantografen: eenvoudiger, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker....

IM3 pantograph - manual engraving machine

IM3

GRAVEERSTATION

de iconische pantograaf van Gravotech

...

De M40 is een compacte, veelzijdige graveermachine voor bewegwijzering. Het grote graveeroppervlak maakt het een perfecte graveeroplossing voor middelgrote en vlakke voorwerpen....

M40 rotary engraving machine for personalization

M40

GRAVEERSTATION

multifunctionele mechanische graveermachine voor bewegwijzering en geschenken

...

    ABC-software is ideaal voor nieuwkomers in de wereld van personalisatie. Het begeleidt de gebruiker stap voor stap bij het maken van personalisatie of eenvoudige bewegwijzering. Gravostyle ™is voor een meer gevorderde gebruiker, en laat u toe om alle mogelijkheden van uw machine te gebruiken: 3D snijwerk, matrixmodus, fotogravure, logo-aanpassing ....#

    Gravotech heeft een enorm assortiment aan tweelaags materiaal. Deze bestaan uit 2 kleuren waarbij er door de bovenste laag hen wordt mechanisch of laser gegraveerd en waardoor de onderliggende kleur zichtbaar wordt. Achteraf inkleuren is volkomen overbodig. De materiaalcatalogus bevat ons brede productassortiment: hout, acrylaten, metalen, kunststoffen, kant-en-klare labels, toebehoren en accessoires, en nog vele andere producten. Deze wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe hoogwaardige verbruiksmaterialen.