Gravotech - ID Tags engraving

Id-Tags

Opmerking: deze pagina gaat over ID-tags, voor naamlabels of interne bewegwijzering, kijk op deze link.

Het typeplaatje geeft alle benodigde informatie over een product, een machine, apparatuur, voorraad of wat dan ook. Identificatie en traceerbaarheid zijn essentieel in alle sectoren waar dit type identificatieplaatjes gebruikt worden, zowel voor de leesbaarheid van de markering als voor de bestendigheid van het materiaal in de tijd. We vinden identificatieplaatjes van verschillende afmetingen die logo, merk, coördinaten of referenties, serienummers, tekst, pictogrammen of symbolen kunnen bevatten. De industriële markering van het typeplaatje kan op verschillende materialen worden aangebracht: - roestvrij staal - aluminium - geanodiseerd aluminium - messing - kunststof / vinyl

Gravotech biedt oplossingen voor het markeren van uw onderdelen om te voldoen aan uw vereisten op het gebied van markeerkwaliteit, het aantal te markeren typeplaatjes en zo een verhoogde productiviteit te garanderen, ongeacht uw branche :. - Asset -tags en asset -labels. - Staaldraad - en kabelstroppen. - Aluminium kabelbinders (sleuf - en tonglabels). - Tags voor elektriciteitspalen. - Tags voor kleppen en afsluiters. - Tags voor lektrische identificatie en kasten. - Liftlabels en inspectielabels. - IT en telecom. - Lichtmetalen tags. - Loodgieter -tags. Loodschort ID -tags. - Automotive -tags. - Tags voor ruimtevaart en defensie. - Bootlabels

Gravotech biedt 4 technologieën die zijn aangepast aan ID-tags, elk met een ander voordeel:

Lasergravure - plaat van geanodiseerd aluminium

Galvanometrisch (of Galvo) zijn de snelste lasers voor het markeren, ze kunnen unit- of batchgravures maken, maar ze kunnen niet snijden. In tegenstelling tot mechanische machines, creëren ze natuurlijk een contrast met de kunststof of metalen grondstof (geen dubbele lagen nodig) volgens de laserbron en materiaalsamenstelling.

Lasermarkeren en snijden van kunststoffen

Gantry-lasers zijn XY-lasertafels, ze zijn langzamer dan Galvo-lasers, maar ze kunnen een groot materiaalvel op hun tafel plaatsen en in een batch tags transformeren door deze heel gemakkelijk te graveren en te snijden met de Matrix-modus. Ze kunnen ook een natuurlijk contrast creëren met de meeste soorten kunststof of metaal.

ID Tags engraving

CNC-graveermachines zijn ideaal voor een esthetische en diepe gravure. Bovendien maakt deze technologie zowel graveren als snijden mogelijk en is het de enige die rechte of afgeschuinde randen kan maken. Het kleine model is perfect voor een opstartend bedrijf. De grootformaat modellen maken het mogelijk om in batches te werken (graveer en snij meerdere tags in één keer).

Identification engraving

Dot Pin is de snelste mechanische technologie om ID-tags te graveren. Ze zijn goedkoper dan lasers, maar nog steeds erg snel, dus ze zijn de ideale mechanische oplossing voor een beperkt budget.

Waarom kiezen voor een custom graveermachine van Gravotech?

ID Tags for pipes

Gravotech biedt in zijn catalogus labels aan die klaar zijn om gegraveerd te worden op standaard industriële formaten en in verschillende materialen (draadkabels 425430, platte machine, schakelkast type 440, enz ...) en de bevestigingselementen (kleefstof op de achterkant, bal kettingen, ...). Voor formaten die niet in de catalogus beschikbaar zijn, kan onze "Op maat gesneden" werkplaats batches van gepersonaliseerde etiketten vervaardigen. De Gravotech machines kunnen ook deze plaatjes graveren: de zelfcentrerende spanklemmen positioneren de platen automatisch, de diepteneus zorgt voor een constante diepte en herhaalbaarheid voor kleine batches. Natuurlijk kan onze apparatuur elke plaat graveren, ook die van de concurrent. Gravotech biedt 2 soorten software aan, beide kunnen tekst, logo's, barcodes en 2D-code verwerken: - Voor het graveren van eenheden maakt onze software het mogelijk om heel gemakkelijk een plaat te maken in minder dan 1 minuut. - Voor batchgraveren maakt onze Matrix-modus het mogelijk om het markeersjabloon te herhalen en de waarden te wijzigen met behulp van variabelen, tellers, ploegen, tijdcode, database, ...

Instellingen van Gravostyle-software

Gravotech biedt een complete oplossing om de productie van tags te industrialiseren. Dit fabricageproces zal uw marge sterk vergroten door van een standaard gewoon materiaalvel honderden tags te maken. Begin met een zeer grote blanco graveerplaat, gebruik Gravostyle ™om één tag te maken en de Matrix-modus om deze gemakkelijk over het hele plaatoppervlak te vermenigvuldigen. Gegevens van alle tags kunnen op dezelfde manier worden geladen of automatisch worden geladen vanuit een database, Excel-bestand, CSV, ... Stuur de opdracht naar de machine en kom een paar minuten later terug om de voltooide tags op te halen die klaar zijn voor gebruik. Gravotech biedt groot blanco materiaal met 2 lagen, klaar om te worden gegraveerd en gesneden op de exacte grootte van de graveermachine. De eerste laag moet worden verwijderd om de onderste laag te laten verschijnen en een duidelijk contrast te creëren. Er zijn verschillende kleuren en materialen beschikbaar voor binnen- of buitentoepassing. Andere opties zijn beschikbaar, zoals platen met zelfklevende achterkant. Laser- of draaitafels kunnen in dezelfde bewerking zowel graveren als snijden. Andere functies kunnen eenvoudig worden gedaan met de combinatie van software en machine, zoals boorgaten, ... Mechanische machines zijn ook in staat om de tags af te werken met een rechte of afgeschuinde rand. Laserformaten worden aangepast aan het formaat van een volledig, half of kwart vel. Grote mechanische tafels zullen ook in staat zijn om het materiaal te hosten met zelfs een kleine extra marge.

Automatisation of your identification plate marking

Gravotech biedt een compleet assortiment identificatieplaatjes en labels, klaar om te markeren. Tot 6 maten en stijlen, in verschillende diktes zijn beschikbaar om aan uw productievereisten te voldoen. Heeft u een oplossing nodig die is aangepast aan het markeren van identificatieplaten, gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor uw operators zonder specifieke training, terwijl u tegelijkertijd uw productiviteit verhoogt? Koppel ons assortiment printklare plaatjes aan onze markeermachines die zijn uitgerust met onze Automatic Plate Feeder (APF) en verander uw machine in een productieve batchgraveur. De Automatic Plate Feeder is een essentiële techniek bij het verwerken van productie- en batchhoeveelheden van machineplaten, tags, ID-platen. Een transportband brengt de platen van het rek waar ze zijn opgeslagen naar het graveergebied, en dan worden ze gemarkeerd. Eenmaal gegraveerd, worden ze volledig geautomatiseerd opgeslagen. Ideaal voor het graveren van grote eenheden van ID-tags, badges, etiketten, tags. Tot wel 195 tagsin één keer. Automatic Plate Feeder (APF) is compatibel met onze dot pin machines en laserstations.

Ontdek de Gravotech oplossingen

Galvanometrische lasers zijn synoniem voor snelheid en stilte. Ze kunnen worden geüpgraded met een APF voor batchproductie en reageren met elk labelmateriaal. Gantry-lasers zijn ideaal om een grote hoeveelheid platen op tafel te laden en ze allemaal in één keer te graveren en te snijden.

Robuust en gebruiksvriendelijk, LW2 Touch is het meest complete laserstation voor permanent markeren....

Vooraanzicht van de LW2 industriële laser

LW2 TOUCH

LASERSTATION

volledig geautomatiseerd lasermarkeerstation.

...

Maak kennis met de magie van het lasergraveren. De WeLase personaliseert het voorwerp binnen enkele seconden. Hiermee triggert u gegarandeert de nieuwsgierigheid van uw (potentiële) klanten.

...
WeLase compacte lasergraveerder

WELASE

LASERSTATION

klein laser graveerstation voor personalisatie in de winkel en online.

...

De LS100 valt op door haar snelheid, intelligente functies, innovatief technisch ontwerp, hoogwaardige constructie, lage onderhoudskosten en speciale software....

LS100 CO2 laser engraver

LS100

LASER TAFEL

CO2 laser graveer- en snijmachine voor bewegwijzering, signalisatie en personalisatie.

...

De LS100EX CO2 laser is een middelgrote machine voor graveren en snijden. Het graveeroppervlak komt overeen met het formaat van ¼ plaat....

LS100Ex co2 laser markeermachine

LS100 EX

LASER TAFEL

De laser graveermachine voor bewegwijzering en kleine aantallen

...

De LS900 industriële graveerlaser, verkrijgbaar als Co2, Fiber of Edge (2 laserbronnen), is ontworpen voor het snel en nauwkeurig bewerken en snijden van middelgrote tot grootformaat materialen.

LS900 CO2-fiber laser

LS900

LASER TAFEL

de grootformaat laser die alles aankan

...

Talrijke innovatieve functies en kenmerken worden gecombineerd in de LS1000XP, waardoor deze de ultieme graveer- en snijlaser wordt voor intensieve productie.

...
LS1000 large laser engraving and cutting machine

LS1000XP

LASER TAFEL

grote lasergraveer- en snijmachine voor hoge productiviteit

...

    Lasertrace ™ en T08: gewijd aan industriële identificatie. ABC: ideaal voor een eenvoudige unit-tag (maak binnen enkele seconden een job aan). Gravostyle: bevat een Matrix-modus voor batchproductiviteit en een parametersbibliotheek voor graveren en snijden