Gravotech Team

Gravotech team

Hoe word je één van ons ? Stuur jouw sollicatie per email : jointheteam@gravotech.com

Carrières bij Gravotech

We delen een rijke geschiedenis van interacties, culturen en persoonlijkheden. Wij zijn experts in ons vakgebied.

Onze intimiteit met de klant, ons vermogen om onszelf opnieuw uit te vinden en onze toewijding zijn onze belangrijkste sterke punten.

Met One Brand zijn we één team en bouwen we samen aan onze toekomst.

Samen zijn we Gravotech.

ppl-team-hands-2

Onze waarden

TEAM SPIRIT
Op vertrouwen gebaseerde en ruimdenkende samenwerking om collectief succes te bereiken.

CUSTOMER FOCUS
Voldoen aan de verwachtingen van klanten, aangedreven door innovatie en behendigheid om hun duurzame tevredenheid te garanderen.

VERANTWOORDELIJKHEID
Moed, transparantie en reactievermogen om te handelen en beslissingen te nemen in ieders voordeel.

UITMUNTENDHEID
Onze hoogste kwaliteitsnormen op elk gebied van onze zakelijke activiteiten zijn onze trots.

RESPECT
Ledereen heeft een waardevolle plek in Gravotech en wordt met openheid behandeld.

Onze vacatures
ppl-team-office-computer

We bieden een volledig scala aan voordelen die u en uw gezinsleden ondersteunen. Deze voordelen omvatten gezondheidszorg, manieren om te sparen voor de toekomst en andere middelen om uw welzijn te verbeteren.

De voordelen van Gravotech kunnen per locatie verschillen.

 

ppl-woman-settings-machine

Bij Gravotech waarderen we onze medewerkers en weten we dat zij de sleutel tot ons succes zijn.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche zijn we een duurzaam bedrijf dat een lonende werkomgeving biedt voor zijn medewerkers en teamwerk, groei en ontwikkeling aanmoedigt.

ppl-man-laser-testing

We zijn aanwezig sinds 1938 en richten ons op het ontwikkelen van de vaardigheden van onze medewerkers en hun expertise in de verschillende business lines van het bedrijf (R&D, productie, IT, logistiek, ...).

Kom bij ons team !

Hoe word je één van ons ? Stuur jouw sollicatie per email : jointheteam@gravotech.com

Onze wereldwijde aanwezigheid

We hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk en zijn aanwezig in meer dan 77 landen.

 We hebben wereldwijd meer dan 800 mensen in dienst die 35 talen spreken.

Gravotech worldwide presence
18

Dochterondernemingen (verspreid over 4 continenten)

175

Distributeurs & Verdelers

3

Fabrieken (Frankrijk, VS, China)

Wat onze medewerkers zeggen over Gravotech

ppl-gravotech-woman-office

Qi

Azië Controller en China General Manager

'' Totaal onverwacht ben ik het beste decennium van mijn carrière bij Gravotech begonnen! Ze boden me geweldige kansen om door te groeien van een pas afgestudeerde stagiair tot Regional Finance Head en Country General Manager, een unieke reis. Als jonge Chinese vrouw krijg ik bij Gravotech gelijke kansen en empowerment van het topmanagement. Met volle overgave blijf ik me inzetten en bijdragen aan de winstgevende en duurzame groei van Gravotech in het komende decennium. ''

ppl-gravotech-man-office

Toch

Customization Manager voor de VS.

«Hoewel alle Gravotech-waarden van toepassing zijn op ons dagelijkse werk, was Team Spirit een sleutelelement voor het succes van het creëren van een graveer-robotcel. We werden uitgedaagd om een robot te maken die drie Gantry Laser-systemen kon voeden. Het was onze eerste robotapplicatie in de VS en op groepsniveau. We stonden voor veel uitdagingen, maar door volharding, focus, samenwerking en vele lange nachten konden we aan de verwachtingen van de klant voldoen. Dankzij de samenwerking van de medewerkers van verschillende afdelingen (Customization, retail, IT, R&D, verzending, ...) werd dit een succesvol project. We hadden een geweldig team dat niet aarzelde om een stapje extra te doen om de klus te klaren en deze retail key-account veilig te stellen. »

ppl-xf510-presentation

Eric

Directeur - Duitsland en Oostenrijk GmbH

" Ik kwam in 2011 bij Gravotech als een VIE (internationaal trainingsprogramma) en heb sindsdien de kans gekregen om door de jaren heen ervaring op te doen in verschillende functies. De organisatiestructuur van Gravotech maakt het gemakkelijk om verbinding te maken en samen te werken met collega's op alle locaties, inclusief ons hoofdkantoor. Je hebt echt de mogelijkheid om je eigen projecten te creëren en uit te voeren en een verschil te maken. Momenteel ben ik de algemeen directeur van de Duitse en Oostenrijkse GmbH en verantwoordelijk voor een geweldig team van 70 medewerkers. Dus elke dag kan ik helpen de toekomst van Gravotech vorm te geven. "